top of page

Cryotherapie Breda

Heb jij ook weleens last van je lichaam? Of dit nu chronische pijnen zijn of gewoon een immuunsysteem dat wel wat hulp kan gebruiken, onze cryotherapie in Breda kan wonderen doen voor jou en jouw lichaam. Ook als je bijvoorbeeld last hebt van slaapproblemen kan onze cryotherapie in Breda echt uitkomst bieden. Wil je dus eindelijk eens echt stappen zetten in het oplossen van dit soort problemen, dan nodigen we je van harte uit om een keertje langs te komen.

Cryotherapie Breda

Wat is cryotherapie in Breda?

Cryotherapie is een techniek waarbij jouw lichaam aan zeer koude temperaturen wordt blootgesteld. Hierbij wordt je gehele lichaam, met uitzondering van jouw hoofd in een cryosauna aan deze lage temperaturen blootgesteld. Dit klinkt een beetje onprettig en misschien snap je ook niet helemaal waarom dit nou zo goed voor je zou zijn, maar toch kan een cryoboost in Breda veel goeds voor jou betekenen.

Wat zijn enkele voordelen van cryotherapie in Breda

Doordat de bovenste huidlaag in korte tijd flink wordt afgekoeld komt er endorfine vrij. Dit zorgt voor een blij en energiek gevoel en komt bijvoorbeeld ook vrij als je flink hebt gesport. Enkele voordelen die je overhoudt aan cryotherapie in Breda zijn: de stimulering van het stofwisselingsproces, verminderen van de lichamelijke en geestelijke vermoeidheid, een verbeterde slaapkwaliteit en verminderde chronische pijnklachten. Verder zijn er nog enkele andere voordelen die het waard zijn om even te benoemen. Een sterk immuunsysteem is altijd al handig geweest, maar kan nu zeker geen kwaad. Door onze cryotherapie in Breda kun je ervoor zorgen dat jouw immuunsysteem een boost krijgt. Daarnaast stimuleert cryotherapie in Breda ook de verbranding van vetten. Als je dus probeert af te vallen, kan dit jou misschien helpen om jouw doelen te behalen. En hoewel we jou bovenste huidlaag dus eventjes flink laten afkoelen, zorgt onze cryotherapie in Breda er toch ook nog voor dat jouw huid verbetert.​

Cryotherapie Breda

Interesse in cryotherapie in Breda?

Kom dan vooral een keertje langs. Het is namelijk helemaal niet duur en je kunt er veel plezier van beleven. Zo kun je een sessie om het allemaal een keertje te proberen al boeken vanaf 25 euro. Als je vervolgens beslist dat dit inderdaad iets is waar je wat aan hebt en waar je plezier aan beleeft, dan kun je meerdere lessen tegelijk inkopen. Ook zijn er allerlei soorten abonnementen te krijgen. Zo bespaar je geld en kun je zo vaak als je wilt even langs komen voor cryotherapie of een sportmassage in Breda. 

bottom of page